Krämig svamptoast med majs och dragon

Krämig svamptoast med majs och dragon

Ingredients

500g blandad svamp (kantareller)

2 schalottenlökar

1 färsk majs

1 msk olivolja

25 g smör

1 ½ dl vispgrädde

1 msk hackad dragon

½ msk citronskal

1-2 msk färskpressad citronjuice

4 skivor surdegsbröd

salt, svartpeppar

Instructions:

Ansa svampen och skär i mindre bitar. Skala och finhacka löken.

2. Värm oljan i en stekpanna. Stek svampen några minuter tills den får lite färg. Tillsätt smör, lök och majs och låt steka tills löken mjuknar. Tillsätt grädde och låt koka ihop. Ta från värmen och rör ner dragon, citronskal och juice, smala av med salt och peppar.

3. Grilla eller stek brödskivorna. Fördela svampen på brödet och servera det direkt. Toppa gärna med extra dragon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *